TC Chiwawa verwelkomt Michaël Wennberg (ex-ATP)

Na de vernieuwing van onze terreinen in het voorjaar, gaan we nu volop onze tennisschool uitbreiden!

Om als club te kunnen blijven groeien en ervoor te zorgen dat we steeds kwaliteit kunnen bieden op alle vlakken, zijn we heel trots om onze volgende aanwinst aan jullie te mogen voorstellen:

Michael Wennberg (Zweedse ex ATP-speler) zal vanaf september de tennisschool komen versterken met zijn kennis en expertise die hij doorheen de jaren heeft opgebouwd. En die is niet min!

Michael, die Steffi Graf begeleidde tot aan de top, werkte nadien nog samen met Sabine Appelmans, Sandra Wasserman en Dick Norman. Hij is 3 keer A-speler in België geweest en is VTV-coach. Michael zal de volledige organisatie van de lessen, coaching van het trainersteam en het leiden van onze (toekomstige) interclub jeugdploegen op zich nemen.

We zijn er zeker van dat hij iedereen met zijn vakkennis naar een hoger niveau gaat kunnen tillen!

Zijn jullie nieuwsgierig naar wie Michael is en wat hij voor u kan betekenen, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen.
Hou ook zeker je mail en onze
Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws. Grijp deze kans nu om samen te werken met de internationale topcoach Michael Wennberg en hopelijk tot binnenkort op de Tennis Academy Michael Wennberg Chiwawa!